För hundens skull

Hunden är människans bästa vän, och det är verkligen något som stämmer till hundra procent! Därför vill man såklart ta så bra hand om sin bästis som det bara går, med allt vad det innebär. För om ens kompis inte mår bra och är glad, så kan den inte direkt göra en glad heller, något som man såklart vill att en hund ska göra. Vad det innebär kan sen variera, för vissa är det hundkläder om vintern. Något som man skriver om på DN.se.

Hundkläder har blivit en jättemarknad. På nätet finns massor av plagg avsedda för människans bäste vän. Flera företag lanserar en flora av modeller och färger. Vad sägs om en skepparjacka i vitt lammskinn med gulddekorationer? Eller kimono i azurblått som passar även en liten kaxig hane, handstickad polotröja och strumpor för kalla golv? (Läs resten av artikeln här).

Det är dock inte alla raser som kräver kläder i samma utsträckning som vissa andra. Stora Golden retrievers fryser inte alls lika lätt som en liten Chihuahua, så om man har massor av kläder i alla dess former till sin hund eller inte får man alltså bestämma utefter hundens behov. Hundhalsband är dock något som alla hundar behöver och mår bra av, oavsett storlek. För det är ett måste för att man ska kunna hålla sin fina hund kopplad när man ska ut och gå, något som man alltså måste göra för hundens skull såväl som andra som är ute och går. Det finns ju trots allt de som är rädda för hundar, hur snäll vovve man än har!